dimecres, 29 de febrer del 2012

EL JOVE DE BENIFAIÓ MOISÉS GINER ES CONSAGRA COM UNA GRAN PROMESA EN “PILOTA VALENCIANA”





L’esforç esportiu sempre té la seua recompensa. Un exemple de constància i esforç en el món de l’esport autòcton per excel·lència, la “pilota valenciana” és el jove de Benifaió: Moisés Giner Llorca.
Durant el mes de febrer, aquest jugador que competix en l’equip local de la veïna localitat d’Almussafes, va aconseguir juntament amb els seus companys dos títols en la categoria cadet, el de Campions autonòmics “d'escala i corda” el dissabte 18 de febrer al trinquet de Sueca i el títol de Campions autonòmics dels “XXX Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana” en la modalitat de galotxa, aquest últim èxit diumenge passat 26 de febrer a la pista municipal de Godelleta.
Moises Giner
Moisés es consagrà així com una gran promesa en aquest esport. La premsa esportiva ja el va qualificar després d’aconseguir, com titular amb el seu equip, la tercera plaça en les finals de la “VIII Lliga Cadet Caixa Popular”, el torneig amb major rellevància d’aquesta categoria en modalitat “d’escala i corda” com “el jugador més brillant en el seu debut en aquest torneig de tecnificació”.
Moisés oferix així en cada partida els seus millors dots. Mostra d’això són els triomfs aconseguits, la gran aportació que fa a l’equip i com ja des de molt jove els experts en aquest joc autòcton parlen d´una promesa actual i de futur.
L’afició li va vindre gràcies al curset que va organitzar l’Ajuntament de Benifaió amb motiu de la inauguració de la pista municipal de galotxa, a partir d’eixe moment Moisés va veure en aquest esport la seua passió. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada