divendres, 16 de març del 2012

L´AJUNTAMENT D´ALGEMESÍ MANTÉ EL PLE PREVIST PER AL DIJOUS 29 DE MARÇ, DIA DE LA CONVOCATÒRIA DE VAGA GENERAL

Des de l’equip de Govern expliquen que adherir-se a una vaga és un acte voluntari i per tant “qui vullga fer vaga podrà secundar-la i qui no també tindrà dret a assistir a les activitats fixades per al dia, com és el cas del ple ordinari del mes de març”

Algemesí realitzarà el ple fixat per al dijous 29 de març, dia en què s’ha convocat vaga general. Per a l’equip de govern, l’agenda de l’Ajuntament ja està tancada i les dates de les comissions informatives i de celebració del ple ordinari del mes de març es van fixar en la junta de portaveus celebrada el passat 29 de febrer, en la qual els portaveus i representants de tots els grups polítics del municipi estaven presents.
L’equip de govern municipal considera que la petició dels grups municipals en què sol·liciten canviar la data de la sessió plenària no té sentit perquè el ple està previst a les 20 hores i adherir-se a una vaga és un acte voluntari. A més, van afegir, “hi ha moltes hores al llarg del dia fins a l’inici de la sessió plenària, i per tant qui vullga fer vaga podrà secundar-la i qui no també tindrà dret a assistir a les activitats fixades per al dia, com és el cas del ple ordinari del mes de març”.
L’equip de govern d’algemsí considera que la petició dels diversos grups municipals de suspendre la sessió plenària i canviar la data “és antidemocràtica i una mostra dictatorial per part dels grups de l’oposició d’Algemesí que volen imposar el seu criteri de canviar de data quan fer vaga és un dret democràtic voluntari”.
Des de l’equip de govern indiquen que “hi ha sindicats que han convocat la vaga i altres que han demanat que no es faça vaga. El nostre deure és respectar a tots els ciutadans i garantir la normalitat democràtica que suposa la celebració d’una sessió plenària que ja s’havia fixat amb el consens de tots els grups polítics amb representació municipal”,



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada