divendres, 16 de març del 2012

MÉS ALGEMESÍ PRESENTA UNA MOCIÓ SOBRE LA PROPOSTA DE PLEC DE CONDICIONS SOBRE L’ORA I EL LLOGUER DEL PÀRQUING.

 Nosaltres no hauríem gastat 7 milions d’euros –entre costos directes ni indirectes- per a fer-lo possible, ni l’hauríem iniciat en temps de crisi”.

Segons indica Més Algemesí fa un mes es declarà deserta l’adjudicació del concurs sobre l’ORA i el lloguer del pàrquing de la plaça del Mercat, i l’equip de govern no ha comunicat les seues intencions, “nosaltres volem obrir-ne el debat  i ho fem presentant la nostra proposta que millora la municipal que tan estrepitosament fracassà”.
Més algemesí considera que es tracta d´una obra faraònica, “Estem a punt de rebre el pàrquing de mans de la Conselleria sense haver venut cap plaça d’aparcament i sense tenir una empresa que s’encarregue de l’ORA i el pàrquing. Si no hi ha cap empresa que es faça càrrec del lloguer difícilment podrà donar-se un servei adequat als futurs propietaris que adquirisquen una plaça.”
Segons indica més Algemesí, el manteniment i gestió del pàrquing no li ha de costar cap euro a les arques municipals, ja que, una vegada fet, cal treure-li el màxim rendiment possible.
Les propostes realitzades per més Algemesí volen aconseguir, per una banda, que alguna empresa es faça càrrec de la gestió del pàrquing, i per un altra, que es puga treure-se'n la màxima rendibilitat. Per aconseguir-ho en aquest plec es proposa fraccionar el pagament anualment del cànon, es té en compte l’actualització de l’IPC, s’aposta i incentiva per la figura de l’abonat, es rebaixa la quantitat a pagar per manteniment per part dels propietaris, es racionalitza l’horari d’obertura en rotació, es concreten les condicions tècniques de la tecnologia del pàrquing i es sotmet a control municipal les tarifes del pàrquing.
La intenció de Més Algemesí és posar damunt la taula un document de treball per tal que els grups polítics municipals puguem arribar a trobar la millor solució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada