diumenge, 18 de març del 2012

PLAÇA DEL CID MILLOR FALLA D´ALGEMESÍ

La millor falla infantil ha sigut la plantada per la comissió de Nou Mercat



 La falla Plaça del Cid s’ha alçat amb el primer premi i ha sigut reconeguda com a millor falla d’Algemesí de 2012. En categoria infantil, la falla Nou Mercat ha obtingut el premi al millor monument.
El segon lloc en els grans monuments ha sigut per a la falla Víctor Praderia, la tercera posició ha sigut per a la falla Ideal Terrassa, el quart lloc  l'ha obtingut la falla Santa Bárbara, la cinquena posició ha sigut per a la falla Cabanilles; la falla que ha quedat en sisé lloc ha sigut la de Nou Mercat, la setena posició ha sigut per a la falla Bernat Guinovart, el lloc huité per a la falla El Pla, la novena és Tres Moreres i la desena posició ha sigut per a la falla Crist de l’Agonía.
En categoria infantil la falla Ideal Terrassa ha obtingut el segon lloc; després d’ella, la falla Plaça del Cid; la falla Santa Bárbara ha quedat en quart lloc. En cinquena posició la falla parc Bernat Guinovart, seguida de la falla Víctor Praderia que ha obtingut la sisena posició. El seté lloc per a la falla El Pla, l'octau per a la Plaça Cabanilles, novena ha sigut Crist de l’Agonia i la desena posició ha sigut per a la falla Tres Moreres.
La falla El Pla ha aconseguit el ninot indultat de 2011 en categoria majors i Santa Bárbara en infantil.
Pel que fa a la cavalcada del ninot, la falla Tres Moreres ha aconseguit el premi de millor carrossa. La falla Plaça del Cid ha aconseguit el premi a millor comparsa i Ideal Terrassa al millor personatge.
La menció honorífica d’enginy i gràcia ha sigut per a la falla Plaça del Cid, seguida per una menció especial per a la falla Santa Bárbara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada