dimarts, 20 de març del 2012

TRES GOSSOS DEL CLUB ESPORTIU AGILITY ALMUSSAFES ENTRE ELS MILLORS DE LA COMUNITAT VALÈNCIANA



Les instal·lacions d'Almussafes acullen la huitena prova de l'autonòmic

Un total de 95 equips representants de clubs d'Agility de València, Castelló, Alacant i Terol, dels quals tretze eren del club d'Almussafes, van competir diumenge passat dia 11 en la huitena prova puntuable per al campionat de les modalitats agility/jumping de la Comunitat Valenciana de la temporada 2011-2012.
Les instal·lacions amb les quals compta el club en el parc Rural d'Almussafes van acollir la competició, celebrada diumenge passat dia 11.
La representant del club Esportiu Agility Almussafes, Eva Grau, amb la seua gossa Liss, s'ha classificat en segon lloc en la prova puntuable per al campionat d'Agility/Jumping nivell II i III de la Comunitat Valenciana.
El president de l'entitat, Javier Pérez, i el seu gos Vent es va classificar en cinquena posició, i Begoña Gómez amb el seu ca de deu anys Tosca va concloure en sisé lloc.
Les pistes d'Agility del parc Rural d'Almussafes, seu de l'entitat, van acollir l'esdeveniment d'aquesta disciplina esportiva en els nivells I i II, que es va celebrar en dos mànegues per a cada una de les modalitats, des de primeres hores del matí.
Els cans participants, conduïts pels seus guies, van haver de superar diversos obstacles, demostrant les seues qualitats d'intel·ligència, obediència, concentració, sociabilitat i agilitat. El president del club està satisfet dels resultats obtinguts en aquesta última cita esportiva, ja que entre els llocs més destacats en el nivell II, categoria mitjana, destaca el podi obtingut per la guia local Eva Grau, amb la gosseta Liss, la cinquena posició del mayeix president amb el seu ca Vent i la sisena plaça assegurada per Begoña Gómez, amb la seua gossa Tosca.
Durant la vesprada de la jornada anterior, havia tingut lloc en la mateixa instal·lació la prova d'accés a la competició. En aquesta cita prèvia es van presentar quinze equips, quatre d'ells representant a la localitat d'Almussafes, que van superar la prova amb èxit.
La sòcia Nuria Ferrer, amb el seu ca Blat de moro, Alfredo Castell, amb Life, Ester Miguel, amb Pirata i Melissa Juan amb Danton es van classificar per a la competir en la competició puntuable de l'endemà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada