dijous, 5 d’abril del 2012

ALGEMESÍ COMPTA AMB UN NOU SERVEI D’AMBULÀNCIA SVB 24 HORES

La base d’ambulància SVB (Suport Vital Bàsic) a Algemesí donarà major cobertura al municipi i també a localitats veïnes de la comarca de la Ribera

Els serveis sanitaris d’Algemesí han ampliant els serveis i prestacions en el municipi. Algemesí disposarà d’una base d’ambulància SVB (Suport Vital Bàsic) dotada amb equipament de reanimació vital i que prestarà servei 24 hores en el mateix centre de salut de la plaça de la Ribera.
D’aquesta manera, Algemesí disposarà d’una atenció mèdica amb major i millors prestacions ja que totes aquelles urgències en el municipi que requerisquen de desplaçament de les ambulàncies SVB seran molt més ràpides i immediates ja que la base d'operacions s’ubicarà a la localitat.
La base d’ambulància SVB a Algemesí es va posar en funcionament el passat dimecres i no sols donarà major cobertura al municipi d’Algemesí sinó també a localitats veïnes de la comarca de la Ribera. A més, donarà servei les 24 hores en atenció a les urgències de la ciutat.
A la comarca de la Ribera existixen en l’actualitat altres bases d’ambulància d’aquestes característiques i tres bases SAMU, totes elles coordinades pel CICU de València per a atendre tot tipus d’emergències. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada