dilluns, 21 de maig del 2012

EL CENTRE OCUPACIONAL DE SUECA PARTICIPA EN LA GRAVACIÓ D´UN DOCUMENTAL


Usuaris del Centre Ocupacional de Sueca, juntament amb la regidora d’Acció Social de l’Ajuntament, Pilar Moncho, han participat en la gravació d’un documental obra de Damián Esteve, un estudiant del Perelló que cursa segon de Cine a la Universitat de Barcelona. Damian Esteve va sol·licitar a la Direcció del Centre la possibilitat de gravar aquest curt com a part d’un treball per a una de les assignatures.
El documental titulat “El Repte”, conta la història de tres persones amb necessitat de superació.
La regidora d’Acció Social, Pilar Moncho ha assenyalat que “m’ha fet molta il·lusió participar en este projecte perquè conec Damián des que era un xiquet i sé que és una persona amb una gran capacitat creativa i amb molta sensibilitat. Ha tingut un gest molt bonic al pensar en el Centre Ocupacional com a lloc ideal per a gravar el documental, i així contribuir a aportar normalitat a este lloc en què es poden realitzar molts projectes. La meua participació en el documental ha sigut pel fet que acudisc a visitar els usuaris i Damián em proposà gravar eixa visita com una part més de la història que es conta”
Una de les històries que ens conta Damian té com a protagonista Joaquín, iaio de Damián, un pintor de 82 anys que des de fa temps patix una pèrdua progressiva de visió, i que acudix al Centre per a oferir als usuaris una xarrada sobre algunes de les tècniques que utilitza al crear una obra. Després de la xarrada, van pintar un mural entre tots que en breu formarà part de l’exposició que presentarà aquest veterà pintor a Sueca.
En l’activitat van participar 12 usuaris que van escoltar amb molt d'interés les explicacions de Joaquín, especialment els cinc usuaris que acudixen habitualment a classes a l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada