dimarts, 29 de maig del 2012

JUBILATS I PENSIONISTES D’ALGEMESÍ CLAUSUREN UNA SETMANA SOCIO-CULTURAL I ESPORTIVA AMB UNA PAELLA GEGANT PER A 1.300 PERSONES


Els Jubilats i Pensionistes d’Algemesí celebren una nova edició de la seua setmana cultural i socioesportiva i per a això divendres que ve 1 de juny de 2012, realitzaran una paella gegant per a 1.300 persones.
L'acte servirà com a clausura de l’esmentada setmana ja que, després de diverses activitats ja realitzades, també en este acte es farà entrega als guanyadors dels trofeus i premis de les distintes competicions celebrades durant estos dies. Així doncs, s’han realitzat competicions de dòmino, manilla, truc, petanca i parxís.
En esta ocasió Rosa Llorca, la nova Presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Algemesí, serà la nova amfitriona de l’esdeveniment i juntament amb ella els membres de la nova Junta Directiva de l’entitat.
Igualment, hui, dimarts 29 de maig, a les 19 hores el Grup Artístic de l’associació junt amb el Grup de Danses Berca, oferiran un espectacle i concert en el Teatre Municipal de la localitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada