dimarts, 8 de maig del 2012

MARA ARANDA & SOLATGE A GUADASSUAR


Auditori de Guadassuar 11 de maig de 2012 a les 22.30 h.

SOLATGE és el projecte que reunix a alguns dels músics més destacats en l'àmbit de les músiques d'arrel. I ho fa amb l'objectiu d'aportar una nova mirada sobre el repertori popular i tradicional de les terres que van pertànyer a la corona aragonesa.

Romanços, cants de treball, peces de dansa, cant d'estil, cançons de bressol.... ara revisitats per un grup de músics amb una trajectòria llarga i prestigiosa, que afigen un toc de virtuosisme a les velles melodies tradicionals, enriquint-les amb nous matisos, variacions i improvisacions sobre les estructures originals, extraient dels instruments populars nous ritmes i sonoritats.

El Bolero de Guadassuar és una de eixes peces que Solatge revisita, del qual fan una preciosa versió amb els arrajaments d’Eduard Navarro i la nova lletra que aporta la cantant Mara Aranda. El projecte Dèria on s’inclou aquesta versió del Bolero de Guadassuar, va aconseguir el premi al millor disc de música folk en 2009.

Encara que aquesta formació és reconeguda a nivell internacional no és fàcil vore-la en concert per les nostres terres.
L’Associació Amics de les Danses de Guadassuar ha organitzat un concert de Mara Aranda & Solatge en l’Auditori de Guadassuar el proper divendres 11 de maig a les
22.30 hores amb la finalitat de donar a conéixer una música tan propera i a la vegada tan desconeguda.

Entrades a la venda en el Centre Cultural de Guadassuar i les llibreries: Gimeval (L’Alcúdia), Samaruc (Algemesí) i Xúquer (Alzira).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada