dimarts, 8 de maig del 2012

MÉS DE 30 TAPES DIFERENTS ES DEGUSTARAN EN LA PRIMERA FIRA DE LA TAPA D’ALGEMESÍ


En aquesta primera edició es podran degustar més de 30 tapes diferents creades per prestigiosos restaurants, com també pels alumnes de l’escola d’hostaleria de Cullera.

El parc Salvador Castell acull aquesta nova mostra que té com a objectiu “convertir-se en un referent gastronòmic, donar a conéixer l’oferta gastronòmica comarcal i crear un fòrum entre els diversos professionals de la gastronomia”, assegura el regidor d’Indústria, Marià Clemente.
A més de la possibilitat de degustació gastronòmica el parc comptarà amb una zona de begudes, una coctelería i espais habilitats amb taules, cadires i zones d’ombra on poder menjar dins del recinte que en diversos moments del dia comptarà amb actuacions musicals.
El funcionament de la fira és senzill. El preu d’1 euro és el mateix per a totes les tapes i es podran adquirir bons de cinc i de deu consumicions.
La fira s’inaugurarà el divendres 11 de maig a les 19.30 hores i tancarà a les 24 hores. El dissabte el recinte estarà obert ininterrompudament de 11.30 a 24 hores, mentres que el divendres finalitzarà al voltant de les 20 hores.
La Fira de la Tapa d’Algemesí ve a més amb premis tant per als participants com per al públic.
El dissabte al matí un jurat avaluarà les tapes que presenten a concurs els diversos participants, mentres que tots els visitants que adquirisquen un tiquet de deu tapes podran avaluar les tapes consumides i votar per les seues preferides. Tots els vots entraran en un sorteig de diversos sopars als restaurants participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada