dilluns, 18 de juny del 2012

366 DIES DE COMPROMIS A L'AJUNTAMENT DE SUECA


EL grup municipal de COMPROMÍS de Sueca va celebrar, a la Casa de la Cultura, un acte per explicar els veïns quin ha estat el treball dels cinc regidors a l' Ajuntament de Sueca i per presentar en públic la coalició formada pel BLOC i per Iniciativa del PV.
L'acte començà amb els parlaments dels dos secretaris locals, Salvador Giménez i Toni Planells, que van eplicar els objectius i el funcionament de COMPROMÍS.
Després, un per un, el cinc regidors i regidores van explicar tot el que s'havia fet a l'ajuntament en l'any que portem i l'estat de tots els projectes que s'han d'escometre en els pròxims tres anys.
Pilar Moncho va fer esment de tot el que s'havia fet en les regidories de Serveis i d'Acció Social, fonamentalment del Pla d'Ocupació, que dóna treball a setze persones diferents cada dos mesos, prioritzant les persones que porten més temps sense treball i amb més càrregues familiars.
Va continuar Josep Navarro que va constatar el fet que, tot i les dificultats pressupostàries, Sueca manté un nivell de programació cultural ambiciós, anuncià la pròxima obertura de la biblioteca municipal i va afirmar que només apostant per la culltura tindrem persones lliures.
Seguidament Raquel Tamarit va anar desgranant tot el que s'ha anat fent des de les regidories d'Educació i Joventut. Va fer especial esment de totes les gestions que s'han fet al voltant de les obres de l'escola Carrasquer i anuncià el pròxim començament de les obres del Casal Jove.
Tere Ribes va explicar la faena feta des de les regidories d'Esports i Hisenda. Va convidar a la inauguració del camp de gespa artificial i va explicar els canvis que s'han fet al voltant del Concurs Internacional de Paella Valenciana per tal de millorar la difusió.
L'acte va cloure amb les paraules del diputat i regidor Joan Baldooví, que va reivindicar la situació econòmica sanejada de l'ajuntament de Sueca, fet que havia permés que pogueren acabar-se projectes com la biblioteca, el camp de gespa o el nou pavelló cobert. I va constatar la determinació de l'actual equip de govern de seguir treballant, tot i les dificultats que passem tant les famílies com les diferents administracions, pel benestar i el progrés de les suecanes i els suecans.
Finalment, els regidors van contestar les preguntes que va formular el públic, referents a la tasca municipal desenvolupada des que l'equip de gover va prendre posessió de cadascuna de les regidories.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada