dimecres, 27 de juny del 2012

ALZIRA CELEBRARÀ EL PRIMER CONCURS D’ARRÒS CIUTAT´D’ALZIRA


El termini d’inscripció per al concurs es tanca el dia 16 de Julio a les 24h


Les activitats entorn de les festes de Sant Bernat es van concretant a poc a poc. Una de les novetats d’enguany, serà la celebració, el diumenge 22 de juliol, a partir de les 18 hores, a la Plaça Marina Espanyola, de la Final del 1r Concurs d’Arròs Ciutat d’Alzira. Un concurs patrocinat per l’Ajuntament d’Alzira.

Bases del concurs
-Podrà participar en aquest concurs qualsevol persona, acceptant-se únicament una recepta per participant tant si participa de manera individual, representant a un restaurant o a una associació cultural.

-Podrà concórrer en el concurs tota aquella recepta que continga com a ingredient principal l’arròs, amb qualsevol tècnica i amb la varietat d’arròs que el participant considere oportuna sent imprescindible que siga DO Arròs de València

-Els que vullguen participar han d’omplir la fitxa d’inscripció que es pot descarregar de la web elbullit  i remetre per correu electrònic la fitxa amb totes les dades i recepta per a quatre racions del plat presentat amb la seua foto en format JPG, a l’adreça electrònica: concursos@elbullit.es

-Qualsevol participant, pel fet de participar en el concurs, accepta cedir els drets de la seua recepta, i la fotografia corresponentde, a l’Associació Cultural Gastronòmica El Bullit, per a una possible publicació de la seua recepta en un llibre.

-Entre tots els participants es triaran 15 receptes que passaran a la final. Les receptes seran triades per una comissió adient entre els membres de l’Associació Cultural Gastronòmica El Bullit.

-El termini d’inscripció per al concurs es tanca el dia 16 de Juliol de 2012 a les 24h, hora peninsular. El dia 18 de juliol es donaran a conéixer els finalistes del concurs.

-A cada concursant se li assignarà un dorsal previ sorteig, que decidirà l’orde de concurs.

-El dia 22 de juliol de 2012, a les 18 hores, es farà entrega a cada participant d’1 Kg. d’arròs amb D.O. Arròs de València, 1 cap d’All Morat IGP Las Pedroñeras i un davantal del concurs, sent obligada la utilització del davantal mentres dure el concurs.

-Tots els ingredients, amb l’excepció de l’arròs, aniran a càrrec dels concursants. L’organització proporcionarà llenya a tots els concursants perquè puguen cuinar les seues receptes.

-El concurs començara a les 19:30 i conclourà a les 21 hores. Hora límit perquè tots els participants presenten les seues receptes en 11 racions de degustació a la taula del jurat. No complir amb els horaris pot implicar la desqualificació del concurs.

-El jurat estarà compost per 10 persones, entre les que hauran 5 cuiners professionals de prestigi, un periodista, un membre de l’associació, un representant de l’Excm. Ajuntament d’Alzira, un patrocinador, i un blogger gastronòmic.

-Hi haurà un 1r premi de 500 €, un 2n premi de 300 € i el 3r premi 150€.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada