dilluns, 18 de juny del 2012

CONCURS “MÚSICA PER LA IGUALTAT” A ALZIRA


La regidoria d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat de l´ajuntament d´Alzira, ha organitzat, per a aqueste dijous 21 de juny, el concurs titulat “Música per la Igualtat”.
El concurs està patrocinat pel Projecte RIU del Centre de Salut Pública d’Alzira i la Fundació CEPAIM de València.
El concurs se celebrarà a les 18 hores al Centre de Participació Ciutadana. Optaran al premi un total de 7 cançons, 4 d’elles interpretades per grups i 3 d’elles de manera individual. A més, el concurs comptarà amb l’actuació del grup local “Els Tenors de la Ribera”.
El premi del concurs és de 200 euros per a canviar en diferents botigues i comerços locals, gràcies a la col·laboració de l’Associació Empresarial d’Alzira. A més, els/les guanyadors tindran la possibilitat de participar en les festes de Sant Bernat.
El jurat del concurs estarà compost per, José Luis Mompó, representant de Servicis Socials del CPC; Fani Dozena, tècnica d’Infodona Alzira; Raquel José Chafer, agent d’Igualtat de l’Ajuntament; i dos agents de salut del Projecte RIU. La regidora d’Acció Social i representants de Salut Pública i del CEPAIM seran els entregats d’entregar el premi al guanyador/a corresponent.

Les cançons es valoraran seguint el següent ordre:
que la cançó promoga la igualtat entre dones i hòmens
que la cançó haja sigut creada especialment per al concurs
que siga una versió d’una cançó d’un altre/a artista o grup
la qualitat de la interpretació (so, harmonia, sincronització, posada en escena, coreografia). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada