divendres, 29 de juny del 2012

EL CENTRE DE SALUT D’ALGEMESÍ INCORPORA EL SERVEI DE NEUROLOGIA


El centre de salut d’Algemesí oferix des del dijous 28 de juny el servei de neurologia. A partir d’ara les consultes de neurologia ja presten servei al centre de salut de la plaça de la Ribera, tots els dijous en horari de matí.
Estos nous servicis mèdics tenen com a objectiu millorar l’atenció sanitària especialitzada en una ciutat de més de 28.000 habitants, complint així amb el compromís adquirit per ambdós administracions per a millorar els serveis sanitaris de la localitat” cita el regidor de Sanitat, Enrique S. Ballester.
Fins a la data el centre de salut de la plaça de la Ribera ha anat incorporant gradualment els serveis d’odontopediatría, unitat d’aparell locomotor, medicina interna, rehabilitació, gimnàstica de preparació al part. En 2011 van arribar les ultimes incorporacions en especialitats mèdiques amb dermatologia i al febrer de 2012 alergología. Ara, al juny de 2012, també neurologia.
Estem agraïts amb el Departament de Salut de la Ribera i amb la conselleria de Sanitat, perquè ambdós han atés la petició de l’Ajuntament d’Algemesí per a disposar de les principals especialitats mèdiques en el municipi” ha explicat el primer edil, Vicent Ramón García Mont.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada