divendres, 15 de juny del 2012

L´AJUNTAMENT DE SUECA, INVITAT AL III CONCURS DE CUINERS NOVELLS CELEBRAT EN CULLERA


Representants de l’Ajuntament de Sueca van acudir ahir a l’entrega de premis del III Concurs de Cuiners Novells celebrat en Cullera. Aquest esdeveniment, juntament amb la Setmana Gastronòmica de Cullera, que se celebrarà fins al 30 de juny, s’inscriuen dins del V Certamen de Varietat d’Arrossos Ciutat de Cullera.
L’alcaldessa en funcions, Pilar Moncho; la regidora encarregada del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, Teresa Ribes; i el coordinador del Concurs, Jesús Melero; van acudir en qualitat d’invitats. “La idea d’oferir possibilitats de reconeixement professional i promoció a joves promeses de la restauració, és la que ens va impulsar a crear el Concurs Arròs de Sueca 2.0”, ha assenyalat Ribes. “És una gran satisfacció comprovar que a Sueca comptem amb moltes d’estes joves promeses, com és el cas de Daniel Vidal, guanyador l’any passat del primer premi d’este Concurs de Cuiners Novells en la modalitat de SpainSkills, en la qual participen els millors alumnes de diferents especialitats que oferix la Formació Professional”, en paraules de Ribes.
L’alcaldessa en funcions, Pilar Moncho, va mostrar el seu agraïment “per la invitació i el tracte que ens ha dispensat l’Ajuntament de Cullera i, en particular, el seu alcalde. Per a nosaltres ha sigut una gran satisfacció poder acudir a la celebració d’este Certamen, i comprovar així que estos dos municipis veïns, dedicats al cultiu de l’arròs, es preocupen per innovar i promocionar, a través de diferents concursos i certàmens, este producte tan nostre, aconseguint així que siga molt ben considerat en tot el món”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada