divendres, 1 de juny del 2012

LAURA DUART GASSENT REPRESENTARÀ A BENIFAIÓ EN LES SEUES FESTES PATRONALS 2012


La jove de Benifaió Laura Duart Gassent va tindre  en la passada sessió plenària celebrada a la casa consistorial la primera presa de contacte amb el càrrec de reina de les festes 2012 que començarà a ostentar a partir del mes d’agost.
Laura va estar acompanyada per les seues quatre dames d’honor Raquel Hernández Soriano, Sandra Murcia Serrador, Kristel Moreno García i Carla Ivars Baus en una sessió plenària on l’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís va donar a conéixer als membres de la corporació municipal i als veïns assistents a la sessió els noms de les protagonistes de les festes patronals del municipi.
Arcís va donar l’enhorabona a les tres jóvens a qui va desitjar “passar-ho bé en unes festes on els regidors estarem al vostre costat intentant que gaudiu de cada acte oficial”.
Els portaveus dels partits polítics representats a l’Ajuntament també van tindre paraules per a la nova reina coincidint tots a desitjar un feliç regnat a Laura.
La reina del 2012 va agrair als membres de la corporació haver-li depositat  la responsabilitat del càrrec esperant representar juntament amb les seues dames el millor possible el nom de Benifaió.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada