divendres, 1 de juny del 2012

SUECA CELEBRA LA SETMANA DEL JUBILAT


L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Sueca, juntament amb el CEAM, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, ha organitzat una sèrie d’actes per a celebrar la Setmana del Jubilat

L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Sueca i el CEAM (Centre Especialitzat en Atenció als Majors), amb la col·laboració de la Regidoria de Persones Majors de l’Ajuntament de Sueca, ha organitzat del 4 al 8 de juny la Setmana del Jubilat.
Els actes previstos s’iniciaran el dilluns 4 amb una dinar a la Muntanyeta dels Sants. Per a això, s’ha habilitat un servei d’autobusos, que eixiran des de la Granja Arrossera, i que funcionarà des de les 11 fins a les 18 hores. “Des de l’Ajuntament, un any més, continuem col·laborant amb la gent major perquè puguen realitzar la seua Setmana del Jubilat i compartir, a través dels actes programats, les activitats que des del CEAM realitzem durant tot l’any, demostrant que són un col·lectiu molt actiu dins de la societat”, ha afirmat la regidora de Persones Majors, Mª José Sarrió.
El dimecres dia 6, en el Pavelló Cobert, a partir de les 17.30 hores, s’oferiran diverses exhibicions realitzades, en primer lloc, per les alumnes que assistixen a les classes de Tai Chi en el CEAM. A continuació, ompliran la pista els 110 usuaris que, a ritme de chachachá, cumbia i un llarg etcètera, realitzaran una exhibició de balls de saló.
La Setmana del Jubilat conclourà el divendres 8 de juny, en primer lloc, en la Reial Església de la Mare de Déu de Sales, amb una Missa d’Acció de Gràcies per les bodes d’or d’alguns matrimonis membres de l’Associació. A continuació, en una coneguda sala de la ciutat, celebraran la tradicional dinar de germandat que posarà el punt final a esta setmana de celebracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada