dilluns, 23 de juliol del 2012

EMILIO AGUAYO I MARTA MUÑOZ S’IMPOSEN EN EL 23é TRIATLÓ D'ANTELLA



El Local Jordi Pascual, aconseguix la 4a plaça

Emilio Aguayo, Víctor Candel i Manuel Lloret es van adjudicar ahir els tres primers llocs del 23é Triatló Antella/Campionat Autonòmic 2012 en la categoria masculina, mentres que Marta Gallart, Laia Escobedo i Eliana Krist Sotelo es van imposar per aquest orde en categoria femenina, en una prova en què del total de 488 inscrits, 421 la van finalitzar i 15  s'hi van retirar.
El jove Aguayo, del Komando 226ers, que va liderar la prova des del començament fins a la fi, va invertir un temps d'1h, 36´47" a recórrer 1'2 km nadant, 31 km amb bicicleta i 8.2 en carrera a peu en què constava la competició. Víctor Candel, del Trotador.org, va creuar la meta 1'24" després, seguit de Manuel Lloret, del Komando 226er. Per la seua banda, el triatleta local del Diablillos de Rivas, Jordi Pascual (1h,39'45") va haver de conformar-se amb una molt merescuda i lluitada 4a plaça, mentres que Mateo Pesquer, de l’Atletisme Maradache, va aconseguir la 5a posició 1h40'42" i Miguel Fernández, guanyador a Antella en 2011, la 6a plaça.

En categoria femenina, on van participar 63 esportistes, Marta Gallart (1h. 55´46"), del CD Universitat Politècnica, es va imposar sobre Laia Escobedo, del Saltoki Trikideak, i Eliana Krist, del Lobos Triatló, que van protagonitzar un bonic duel pel segon lloc. El Komando 22ers va aconseguir la victòria en la classificació per clubs categoria masculí, per davant del Prosolia Triatló (2n) i del CA Safor (3r). Quant al club organitzador de la prova, el CEC Antella, va aconseguir el lloc 16é en este apartat. Pel que es referix a la classificació local, amb 13 triatletes participants, la victòria va ser per a Jordi Pascual, seguit de Sergio Juan (1h, 45`12") i de Francisco Grau (1h, 49`24"), qui "va volar" sobre l’asfalt en el segment ciclista a l’aconseguir el 3r millor temps de tots els participants en este apartat amb els seus 52'21".
 L’esportista local Jordi Pascual, campió de la Copa del Rei i de la Lliga de Clubs del 2012, subcampió d’Europa en 2011 en el grup d’edat 25 a 29, i guanyador en 2010 a Antella, va dir a l’acabar la competició sentir-se " molt feliç "amb el resultat obtingut. "A partir del quilòmetre 20 de la bici he començat a no sentir-me bé. M’he buidat per complet, ho he donat tot", va manifestar Pascual, qui va prendre la decisió de participar només 2 hores abans de l’eixida, després d’estar afectat per una infecció vírica que li va causar vòmits i febra. "A les 4 de la vesprada vaig decidir que havia de competir a pesar del meu estat ja que de no haver-ho fet m’hauria lamentat després", va dir l’esportista d’Antella, després de creuar exhaust la meta.

NOTA: Tots els resultats i classificacions en la web de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada