dilluns, 6 d’agost del 2012

ALGEMESÍ INICIA LES OBRES D’AMPLIACIÓ DE LA BAIXADA DEL MOLÍ NOU


La subvenció del ministeri ha sigut de 188.656 euros i el consistori aporta 67.235 euros més al programa d’ocupació per a augmentar el nombre de persones que  se'n puguen beneficiar.

Ja s’ha posat en marxa el segon torn d’obres i serveis de treballadors eventuals agraris que portaran a terme durant els pròxims dies l’ampliació de la Baixada del Molí Nou. Aquestes obres s’emmarquen dins del pla d’ocupació i inversions que du a terme l’Ajuntament d’Algemesí per a l'estiu i que donarà treball temporal a un total de 149 treballadors eventuals agraris.
Este pla municipal s’emmarca dins dels plans especials d’ocupació i ocupació en zones rurals, un pla que oferix el Ministeri de Treball, a través del servei d’ocupació públic estatal (SEPE), i que té com a objectiu oferir ocupació a treballadors eventuals agraris al mateix temps que es realitzen obres de millora necessàries en el nostre terme municipal”, ha assegurat l’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont.
Així doncs, la subvenció rebuda per part del ministeri ha sigut de 188.656 euros però l’Ajuntament d’Algemesí ha volgut aportar 67.235 euros més al programa per a poder augmentar el nombre de persones que se'n puguen beneficiar i pal·liar la desocupació agrícola a la ciutat. Per tant, este pla municipal compta amb una inversió total de 255.891 euros.
La aportació extra de 67.235 euros per part de l’Ajuntament d’Algemesí a aquest pla d’ocupació permet augmentar la quota d’oferta laboral per a personal eventual agrícola i que siguen, per tant, més veïns els que es puguen beneficiar d’un treball temporal” explica el regidor d’Ocupació, Antonio F. Saá.
Amb eixa inversió, l’ajuntament d’Algemesí ha programat l’execució de tres obres, les quals oferiran un total 149 contractes de treball en el municipi, obres que es van iniciar el passat mes de juliol i que es preveu finalitzen durant el pròxim mes de setembre.
El passat dia 27 de juliol es va iniciar l’ampliació del camí d’Ulleretes. En aquesta obra es van contractar 49 peons agrícola i 2 oficials. Hui, 6 d’agost, s’han iniciat les obres d’ampliació de la Baixada del Molí Nou que donarà treball a 47 peons agrícola i 2 oficials. A finals d’aquest mateix mes d’agost, es preveu que s’inicie el tercer torn d’execució d’obres, immers dins d’aquest pla municipal d’ocupació, i pel qual s’ampliarà el camí del l’Hort del Cònsol amb contractes a dos oficials d’obra i 47 peons d’obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada