dimarts, 18 de setembre del 2012

SUECA OFERIX DOS CURSOS DINS DEL PROGRAMA LA NAU DELS ESTUDIANTS


Els cursos, que es van iniciar ahir en l’aulari de l’edifici de la ludoteca, són: “Introducció a la creació de pàgines web” i “Introducció a la creació de presentacions amb eines ofimàtiques i multimèdia”.


Sueca participa, un any més, en l’espai de formació La Nau dels Estudiants, un Programa organitzat per la Universitat de València mitjançant el SEDI (Servei d’Informació i Dinamització) i la Delegació per a Estudiants. Esta nova edició, que es va iniciar ahir, arranca amb set cursos que s’impartixen, a més de a Sueca, a Gandia, Ontinyent i Sagunt en col·laboració amb els seus respectius ajuntaments i amb la participació de més de 200 estudiants de la Universitat de València.
És la primera vegada que, dins dels cursos que s’impartixen en Sueca, s’inclou la matèria d’Informàtica. Els cursos, que es van iniciar ahir en l’aulari de l’edifici de la ludoteca, són: “Introducció a la creació de pàgines web”, en horari de matí de 10 a 14h., i “Introducció a la creació de presentacions amb eines ofimàtiques i multimèdia”, en horari de vesprada, de 16 a 20h. “Voldria mostrar el meu agraïment als departaments d’Educació i Informàtica de l’Ajuntament per la seua col·laboració. També vull mostrar la meua satisfacció perquè, encara que Sueca participa des de fa anys en este Programa de formació, és la primera vegada que acull cursos d’Informàtica, una matèria molt sol·licitada entre els joves estudiants”, ha assenyalat Raquel Tamarit, regidora d’Educació i Joventut.
L’espai de formació La Nau dels Estudiants té com a finalitat generar recursos i eines per als estudiants que els faciliten coneixements pràctics per al desenvolupament de la seua vida acadèmica i personal. Es pretén, a més, estimular entre l’alumnat la capacitat de relació social i els valors de la participació, la responsabilitat i la solidaritat com a ciutadans i ciutadanes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada