dilluns, 29 d’octubre del 2012

LA BANDA DE CORNETES I TAMBORS D’ALGEMESÍ ASSISTIX AL XII CERTAMEN NACIONAL



El dissabte dia 27 d’octubre de 2012, la banda de cornetes i tambors, La nostra senyora al Peu de la Creu d’Algemesí va participar en el XII Certamen Nacional de Bandes de Cornetes i Tambors organitzat per la banda Sant Lluís Bertran de València.
La banda de Cornetes i Tambors d’Algemesí comença així una nova temporada d’actes que s’estendran fins a passar la Setmana Santa.
Els músics i integrants de la banda d’Algemesí van interpretar per primera vegada i durant l’acte una nova marxa titulada Lluna de Triana que han incorporat ja al seu repertori habitual. També van interpretar les marxes, Benedicció, Santa Cruz i Sagrades Vestidures. L’acte va començar amb una xicoteta cercavila per l’antic llit del riu Túria fins a arribar als jardins del Palau de la Música de València, on cada banda assistent va interpretar dos marxes.
Després d’això es va donar pas a una desfilada pels diferents carrers pròxims a l’estadi del València Básquet, a la Fonteta de Sant Lluís, que va servir de preàmbul al posterior certamen al parc Escultor Pintor, en què també van participar les bandes de cornetes i tambors Flagel·lació i Gloria d’Elx juntament amb la banda amfitriona, Sant Lluís Bertran
Després de finalitzar l’esdeveniment, l’organització va fer entrega d’un quadre commemoratiu a les bandes participants i els va imposar la medalla de la banda amfitriona als diferents estendards de les bandes participants. Com a colofó final tots els participants van interpretar a l’escenari i de manera conjunta la Marxa Real.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada