dimecres, 7 de novembre del 2012

L´AJUNTAMENT D´ALMUSSAFES RECOLZA ELS EMPRENEDORS AMB LA CELEBRACIÓ D'UNES JORNADES


Amb motiu de la celebració, dijous que ve dia 15 de novembre, del Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat Valenciana, el consistori d'Almussafes ha convocat un programa d'actes orientats a facilitar iniciatives per a la creació d'empreses. A més de la Jornada “Creativitat emprenedora”, que va acollir el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes durant la vesprada de dilluns, el pròxim dia 15, mig centenar de veïns i veïnes de la localitat visitaran Fira València per a participar en l'agenda d'actuacions promogudes per la Conselleria d'Economia, Indústria i Comerç.

Més de mig centenar de jóvens d'Almussafes van assistir, a les 7 de la vesprada del passat dilluns dia 5, a la jornada inicial de motivació, que va convocar el consistori municipal davall el títol “Creativitat emprenedora”. Els Departaments de Desenvolupament Local i Joventut, així com el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes han organitzat conjuntament aquesta iniciativa d'assessorament i formació

El tècnic del CEEI (Centres Europeus d'Empreses Innovadores), Isidro Camp, va impartir la sessió en què es van analitzar qüestions teòriques relacionades amb el comportament emprenedor i la millora de la creativitat personal, a més de les claus per a eliminar les barreres que impedixen aconseguir eixe objectiu. Així mateix, es van compartir exercicis pràctics i consells clau per a tindre èxit en el món empresarial. “El que preteníem amb esta activitat era estimular les actituds i valors emprenedors en el nostre entorn, explorant i millorant la creativitat personal de cada un”, explica la regidora d'Ocupació, Mª Carmen Santos Juanes.
A més d'aquesta primera jornada de contacte, la segona de les activitats programades amb motiu de la celebració del Dia de la Persona Emprenedora també està tenint una gran acollida entre els ciutadans d'Almussafes. De fet, dijous que ve dia 15, més de mig centenar de veïns participaran en la campanya de suport a la creació d'empreses i visitaran Fira València. Durant tot el dia, els visitants tindran al seu abast un ampli programa d'actuacions consistent en la realització, de forma simultània, de panells d'experts, tallers, ponències, activitats d'assessorament individualitzat a demanda dels emprenedors i entrevistes per a la busca de col·laboració, entre altres opcions. “És essencial que els futurs emprenedors siguen capaços d'identificar les oportunitats de negoci existents en l'actualitat en el sector econòmic i empresarial i que organitzen els recursos necessaris per a posar-les en funcionament”, argumenta Sants Joans, qui considera que la participació en el Dia de la Persona Emprenedora és essencial, atés que es propicia el contacte entre persones que es proposen posar en funcionament una empresa, amb aquells que ja la van crear amb èxit i inclús amb formadors i experts d'organitzacions dedicades a la informació i assessorament als emprenedors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada