dijous, 20 de desembre del 2012

L’AJUNTAMENT D’ALGEMESÍ POSA EN MARXA ACTIVITATS D’ANIMACIÓ COMERCIAL PER A NADAL


 L’Ajuntament d’Algemesí du a terme una campanya d’animació comercial per als pròxims dies en la que participen, de forma gratuïta, tots els comerços de la ciutat.
Des de la regidoria de Comerç s’ha posat a disposició dels establiments comercials entrades gratuïtes per a repartir als seus clients que serviran perquè puguen pujar a un tren nadalenc que circularà pels diferents carrers de la localitat o entrar a jugar en un castell unflable ubicat en la Plaça del Mercat.
Les entrades estan a disposició dels comerciants i es podran utilitzar del 26 al 29 de desembre en horari d’11 a 14 hores i de 16.30 a 19 hores. L’eixida del tren nadalenc i la ubicació del castell unflable és en la plaça del Mercat. El tren nadalenc circularà pels carrers d’Algemesí i realitzarà tres itineraris diferents de manera que es puga acostar a nombrosos comerços en diverses zones de la ciutat.
Per la seua banda, l’Escola Municipal de Tabal i Dolçaina durà a terme divendres que ve 21 de desembre una cercavila nadalenca que s’iniciarà a les 19.30 hores en la seu de l’escola per a recórrer els carrers Escola, Pelaio, Santa Bàrbara, Abadia, plaça Major, València, Mossén Blanch, plaça del Mercat, Arbores, Germanies, Lope de Vega i plaça de la Ribera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada