dijous, 17 de gener del 2013

AGUILAR AFIRMA QUE CONTINUARÀ PLANTEJANT ACCIONS DE SUPORT ALS AFECTATS PER IMPAGAMENT DEL XEC VIVENDA


 La portaveu dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, ha presentat una proposta perquè el Partit Popular parle i tots sapien què opina sobre l’impagament de les ajudes a la vivenda dels alzirenys.
Segons Aguilar en la  ciutat hi ha molts afectats, ja que s’han construït moltes vivendes de VPO, especialment les conegudes com les de l’antic Cartonatges Suñer. Les més econòmiques són, majoritàriament, de gent jove de la nostra ciutat.
Aguilar afirma que són molts els jóvens que s’han acostat a la seu dels socialistes per a arreplegar els documents i poder així presentar les instàncies en el PROP i intentar parar la prescripció de les subvencions que, en el seu moment, els va reconéixer la Conselleria com un dret, una ajuda a la vivenda, però que no han cobrat des de març de 2009.
La responsable socialista ha manifestat que el deute que acumula la Generalitat és de 250 milions d’euros i per això és necessari que es frene la prescripció de les subvencions, alhora que ha reivindicat que la Generalitat reconega este deute i, sobretot, que es pose damunt de la taula un calendari de pagaments raonable.
Aguilar, ha incidit en que els socialistes no pararem de presentar iniciatives en l’Ajuntament d’Alzira, i sempre estarem plantejant una acció reivindicativa i de suport fins que es procedisca al pagament de les ajudes que es deuen.
L’edil socialista anuncia que el seu grup ha presentat una altra vegada la proposta perquè el nostre ajuntament acorde sol·licitar a la Generalitat Valenciana el pagament dels xecs d’accés a la 1a vivenda paralitzats des de l’any 2009 i que l’Ajuntament d’Alzira publicite i es posen els mitjans oportuns per a presentar les reclamacions del pagament dels Xecs Vivenda dels ciutadans de la nostra població.
Aguilar exigirà en el pròxim ple al Partit Popular que es pronuncie i no seguisca en silenci com ho va fer en l’últim ple de l’any passat. “Els polítics estem per a dialogar i debatre totes la propostes, encara que algunes no les compartim, per això s’anomena democràcia. Callar i despreciar el treball de l’oposició té un altre nom molt lleig”. Afirma la portaveu socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada