dijous, 10 de gener del 2013

EL DIPUTAT SOCIALISTA PACO SIGNES DENUNCIARÀ EN EL PARLAMENT VALENCIÀ LA MALA GESTIÓ DEL PP EN LES AIGÜES RESIDUALS DE SANT JOANET


 El diputat socialista Paco Signes, acompanyat pels responsables comarcals del PSPV de la Ribera Alta, Robert Martínez i Fernando Pascual, s’han reunit amb l’Alcalde de Sant Joanet, Evaristo Ribes, pel tema de la depuració de les aigües residuals d’aquesta població.
l´Alcalde de Sant Joanet, va manifestar que està reclamant una solució a la Generalitat Valenciana des de 1996, sense que s’haja solucionat el problema de les aigües residuals de la seua població. Fa 17 anys que les empreses Egevasa, EPSAR i més tard la Conselleria d’Urbanísime, s’han anat traspassant el problema els uns als altres sense que ningú haja volgut solucionar un tema que és necessari, ja que les aigües residuals segons l’actual legislació han de depurar-se.
Segons Signes, és inadmissible que després d’haver passat tants anys. El govern valencià està consentint que les aigües residuals d’una població de 500 habitants estiga sense solucionar i mentrestant es malgasten milers d’euros en traductores i en moltes altres més barbaritats.
Ni Zaplana, ni Camps, ni ara Fabra, resolen un tema que com molts altres demostren el desvergonyiment polític d’un Govern que ni està ni se l'espera”. Signes afirma que aquesta actitud demostra la forma de governar del Partit Popular, ja que el que està ocorrent en este municipi és un autentique disbarat.
El dirigent socialista Robert Martínez, sosté que Fabra i el seu govern està ningunejant els veïns i veïnes de Sant Joanet. Ja que resulta incomprensible que segons es desprén de les actuacions del Partit Popular que és qui ens governa. En este tema ha intentat burlarse d’una població any rere any, expedient rere expedient."
El diputat Paco Signes, ha manifestat que el grup parlamentari socialista interpel·larà el govern del Consell, perquè els abocaments de les aigües residuals de Sant Joanet, es canalitzen a la depuradora Alzira-Carcaixent o si no n’hi ha, es construïsca una depuradora que el Partit Popular va prometre en l’anys 2010, però que en el pressupost d’enguany 2013 ha votat en contra de que es construïsca.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada