dijous, 14 de febrer del 2013

COMUNICAT REGIDOR DE POLICIA LOCAL, ELISEO CANDELA


El regidor de Policia Local d’Alzira, Eliseo Candela, ha manifestat el seu malestar davant de l’escrit presentat per Registre d’Entrada de l’Ajuntament, pels responsables sindicals de la Policia Local d’Alzira. Més encara, després de la reunió mantinguda, ahir mateix, en el que ja els va traslladar contestació a totes les seues demandes.

Candela ha volgut deixar clar diferents aspectes:

Respecte de les instal·lacions, l’edil ha manifestat que, “en estos moments, s’estan condicionant els despatxos de gestió de multes i sancions en la Planta Baixa, abans ubicats en la 1a planta. Es millora així la seua accessibilitat per a totes aquelles persones que requerixen dels seus servicis. Així com la remodelació dels vestuaris que es va fer la passada legislatura. Amb el compromís de continuar millorant les instal·lacions, en la mesura de les nostres possibilitats”.

Pel que concernix al parc mòbil, Candela ja va manifestar en la reunió que va mantindre ahir amb els representants sindicals, que “s’està tancant el pressupost per a la compra d’un nou vehicle”.

En el tema de personal, l’edil ha volgut destacar l’esforç que s’ha realitzat per a no procedir a l’acomiadament de cap interí, mantenint tots els agents de la Policia Local d’Alzira que, actualment, formen part de la plantilla.
Quanta la uniformitat, s’està tancant el pressupost de què es disposa per a tal efecte i es tindran en compte les prioritats dels agents, quant a la compra, per a atendre les seues necessitats.
Finalment, pel que fa a la bossa d’hores, un dels temes que més polèmica suscita, el responsable de la Policia està disposat a continuar negociant este aspecte, si bé, considera que cal tindre en compte l’actual situació econòmica i, per això, es va eliminar l’anterior sistema de bossa d’hores, adequant-ho al preu de conveni.
Candela ha conclòs “espere que els sindicats recapaciten, ja que estem en una situació molt complicada econòmicament i hem d’adequar-nos a la mateixa. Sempre he estat a la seua disposició i disposat a negociar qualsevol aspecte que, des dels sindicats de la Policia Local, sempre se m’han plantejat i, així ho seguiré fent”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada