dissabte, 11 de maig del 2013

DOS ESTUDIANTS DE LIES ALMUSSAFES VENCEN EN LA II OLIMPÍADA DE VALENCIÀ


Els jóvens es matricularan gratuïtament en la Universitat el pròxim curs educatiu

 Els alumnes de segon de Batxillerat de l'Institut d'Educació Secundària d'Almussafes, Luís Galán Campos i Cristian Ramón Juan, acaben de ser guardonats amb el primer premi de l'Olimpíada de Valencià 2013, convocada per la Universitat de València. El premi concedit a l'equip format per ambdós estudiants de la localitat consistix en la matrícula gratuïta per al pròxim curs 2013-2014 en qualsevol de les titulacions que trien.
Tot l'equip docent de l'IES Almussafes, a més  dels més de 500 alumnes matriculats en el centre educatiu compartixen l'alegria i satisfacció de l'èxit obtingut per dos dels seus estudiants de segon de Batxillerat. Dimecres passat dia 8, Luís Galán Campos i Cristian Ramón Juan van assistir a l'acte públic d'entrega dels guardons de la II Olimpíada de Valencià, en la qual ambdós han aconseguit alçar-se amb la primera posició, superant a l'equip de l'IES Vila-Roja d'Almassora (Castelló) i a l'IES Vicenta Ferrer Escrivá de València, segon i tercer classificats, respectivament.
El director de l'IES Almussafes, Joan Rovira, el Cap del Departament de Valencià del centre de secundària d'Almussafes, Josep Lluís Ribes, el professor de l'assignatura de valencià, Alan Greus, i una de les seues antigues professores, Pilar Medrano, van acompanyar als dos premiats en la gala pública d'entrega de guardons, on també van assistir familiars d'ambdós alumnes.
L'equip format per Cristian i Luís va superar dos proves; una primera consistent en un centenar de qüestions tipus test i una segona d'anàlisi d'un text, examen que van desenrvolupar en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada