dilluns, 10 de juny del 2013

COMPROMÍS PER ALZIRA DEMANA A ELENA BASTIDAS QUE INFORME DEL PLA ESPECIAL DE PROTECCIÓ DE “LA VILA”


Gómez: “Considerem que, per la importància del document, s'han de conèixer de primera mà les novetats del document així com la possibilitat de fer les preguntes que consideren per a resoldre els dubtes que tinguen”

Diego Gómez
Al passat Ple ordinari del mes de maig, es va aprovar sotmetre El Pla Especial de protecció de “La Vila” amb el seu corresponent Estudi d’Integració Paisatgística a informació pública. El període és d’un mes, des de la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i en un diari no oficial de amplia difusió en la localitat.
l’Acord parla que durant eixe període, el projecte s'haura de trobar dipositat, per a la consulta pública a l’Ajuntament i també que el document complet quedarà exposat a la plana web municipal per al seu estudi i consulta.

Tal com indica el portaveu del Grup Municipal, Diego Gómez: “Des de Compromís per Alzira considerem que caldria donar l’opció als veïns i veïnes del barri de conèixer de primera mà les novetats del document així com la possibilitat de fer les preguntes que consideren per a resoldre els dubtes que tinguen. Tampoc estaria de més exposar-ho públicament a la vista de tota la població en llocs públics com poden ser la Casa de la Cultura o el MUMA, per exemple.”
Per aixó li han demanat a l’Alcaldessa que convoque una reunió pública, en la que estiguen presents els autors del Pla i els tècnics municipals responsables, per als residents de La Vila per tal d’informar dels detalls més importants i resoldre els dubtes que puga generar el Pla Especial de Protecció de La Vila. Així mateix, donada la importància del document, Compromís per Alzira també demana que s´aprove l’ampliació del període d’informació pública.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada