dijous, 6 de juny del 2013

LA UE ALGINET FEMENÍ JA TE LA COPA




 El UE Alginet Femení és van proclamar campiones de lliga quan falten 3 jornades per acabar la lliga. Gràcies a este triomf els campiones entrenades per Mauri Ferrer aconsegueixen també l'ascens a la categoria autonòmica, on s'enfrontaran als millors equips de la Comunitat Valenciana.
L’equip UE Alginet Femení està format pels jugadors Cristina Monerri, Bea Gresa, Paula Ruiz, Claudia Arrué, Cristina Beltran, Cintia Torres, Andrea Fuster, Bàrbara Sáez, Mireia Asensio, Julia Lerma, Sonia Vendrell, Laura Galant, Carme Tormo, Míriam Girona, Nuria Pérez, Maite Mor-te, Eva Lacuesta, Adiu Hinojosa, Alba Cerveró, Jessi Gutiérrez, Blat de moro Marín, Nuria Alvarez.
El passat divendres 31 de maig a la gala Gala Intercomarcal de la Federació Valenciana de Futbol celebrada a la Llosa de Ranes, l’UD Alginet Femení va rebre la copa que l'acreditava com a campiones de 1a Regional.
El dimecres per la vesprada, part de a plantilla, van dur la copa a l'Ajuntament on, Pepe Alemany, regidor d'urbanisme i Jesús Boluda, alcalde d'Alginet els van donar l'enhorabona i els va ficar el distintiu del consistori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada